divendres, 20 de desembre del 2013

Disculpes

Bona nit, amigues i amics,

He esta uns dies sense ordinador ja que va quedar infectat i afectat per un virus. I fins avui no l'he recuperat. Sort n'he tingut de la meva neboda, la Nuri Brugada, que és molt bona tècnica.

Aquests dies  tampoc m'ha estat possible redactar el DIARI DEL CAPELLÀ.

Amb tot, procuraré fer-ne una versió reduïda amb les informacions bàsiques de les dues darreres setmanes (si és que us interessa, clar).

Aprofito per preguntar-vos si realment us agrada la informació que penjo aquí. Agrairia rebre els vostres comentaris i les vostres crítiques.

Fins aviat.

Martirià Brugada Clotas 

4 comentaris:

  1. Endavant, Martirià. M'encanta el deiari del capellà. El llegeixo cada setamana.

    ResponElimina
  2. Ja el trobaba a faltar ,dues setmanes sensa el diari del capellà semblaba que ja s'havia acabat.moltes graçies mossen per ser tan altruista

    ResponElimina
  3. Bon dia Martirià, aprofito per desitjar.te unes bones festes de Nadal.Fins ara no havia escrit en el teu blog, peró ja que ens demanes la nostra opinió, NO PLEGUIS.Descrius tant bé l'entorn on vius que quan tinguem temps penso recòrrer tots els indrets que esmentes.Per cert he vist al Diari de Girona que el pessebre va ser un èxit,felicitats.Una abraçada de la Maria i meva.

    ResponElimina
  4. Suposo que tenies uns apunts de tots aquests dies que has estat sense ordinador, ó es que tens memòria de elefant.Et desitjo un bony any 2014, ja que es presenta ple de propostes molt nostres.Una curiositat, segons qui ve de Palafrugell l'anomenes i segons qui és dius "una familia".Fins aviat.Procuraré escriure sovint perque no abandonis aquest blog.El teu faceebok no m'agrada gaire,quasi ni el miro.

    ResponElimina