dimarts, 2 de gener del 2018

Benvolguts amics,

fa tres mesos que estic a Lloret de Mar. Tot jo havia quedat desballestat.

Ara començo a retrobar una certa normalitat: caminar cada dia, pregar el que toca, seguir el ritme de les activitats parroquials, anar coneixent persones de Lloret (començant per aquelles que estan més vinculades a la parròquia), trobar la manera d'anar organitzant-me... Però encara tinc més de la meitat de paquests per anar col·locant i, per acabar-ho d'adobar, per  culpa d'un virus i d'algun altre problema, tots els arxius que tenia s'havien perdut.

El que si és cert, és que retrobar la normalitat també significa reestructurar el meu ritme vital en un marc molt diferent.

Ara només escric aquestes ratlles per saludar-vos i per dir-vos que, de moment, acabaré de publicar els capítols que mancaven de ELS BRUGADA DE CAN TEIXIDOR DEL TERME. I espero que, a continuació, pugui anar penjant altres escrits ja publicats sobre la meva família, sobre jo mateix... sense que siguin sempre redactats per mi mateix. 

Però us demano un favor: m'agrada saber si hi ha algú que llegeix el que escric per estar segur que no parlo sol, que no parlo amb fantasmes.

Per tant, agrairé que m'envieu els vostres comentaris sobretot els que m'ajudin a ampliar el que jo explico o bé preguntant sobre algun detall. I ho podeu fer de forma personal, per correu electrònic o penjant el vostre comentari a continuació del que vaig escrivint.

Acabo desitjant-vos un bon 2018, amb el desig que puguem anar assolint els objectius del 1 d'octubre del 2017 (i que, amb l'ajut de tots vosaltres,  pugui anar afrontant els reptes que tinc plantejats).

Atentament,
Martirià Brugada i Clotas 

4 comentaris: