diumenge, 10 de juliol del 2016

esporgar per treure millors fruits

dissabte, 2 /juliol/ 2016

Mn. Ramon fa un curset i, al migdia, vaig a La Cellera per oficiar les exèquies de la Montserrat Pey (de 88 anys), vídua d’en Joaquim Serra. Hi ha una volada de gent d’Anglès ja que també hi té família i un fill, l’Albert, havia estat regidor de l’Ajuntament d’Anglès.

A la missa vespertina d’Anglès, hi participen uns amics de Palafrugell. Quan acabem anem a prendre alguna cosa a la Rutlla. Parlem del canvi de rector, com és obvi. Els sap greu que marxi Mn. Felip i estan a l’expectativa del nou que hi va, Mn. Rafel.

diumenge, 3 / juliol / 2016

Celebro les dues misses del matí (Anglès i Sant Martí). Vaig a visitar una persona impedida de Sant Martí.

A la tarda treballo articles que tinc pendents.

Al capvespre vaig a fer un tomb.

Dilluns, 4 / juliol / 2016

Vaig a Palafrugell. Visito a la tieta de can Pons. Amb Mn. Pere Artigas anem a dinar plegats al Tenis Llafranc. M’enduc una decepció ja que al restaurant no hi trobo la família Parals i, tot sigui dit, la cosa em sembla que no rutlla tan bé. De fet, al restaurant només hi som nosaltres dos. El més agradable ha estat que la taula era a la terrassa i feia un aire ben fresc, malgrat feia un bon sol.

Per Palafrugell em trobo amb en Robert i també em trobo amb la Rosa.  

Dimarts, 5 / juliol / 2016

Sembla que la calor es va intensificant i poso en funcionament l’aparell d’aire refrigerat. Però els diferencials salten. Cap al migdia ve en Josep Maria per veure que passa. És un problema dels endolls. També es mira la rentadora que s’ha espatllat.

Vaig al barber. No sóc l’únic que he tingut aquesta pensada i m’hi trobo amb una bona cua. Però no aguanto que els cabells se’m fiquin a les orelles.

A les 6 de la tarda, a Anglès, oficio les exèquies de la Carmen Dongil (76 a) casada amb en Pedro Ruiz.  

He enviat cartes que tenia pendents.  


Dimecres, 7 / juliol / 2016

Al matí oficio les exèquies de la Rosa Gil (68 a), casada amb en José M. Ramírez.

Al despatx atenc alguna visita i enllesteixo diversos temes administratius.

Dino a Banyoles amb la Carme, en Josep, en Tiri i la Nuri.  Després de dinar visiti en Pere i la Conxita que passen uns dies a Banyoles amb els seus néts, en Joan i la Laia.

De retorn passo per la rectoria de Sant Narcís a recollir uns llibres que em deixa Mn. Benet.


Dijous, 7 / juliol / 2016

Fa molta calor. Baixo a dinar a Can Tarrés: hi estic fresc i no haig de passar la calorada de fer el dinar.

Sortint em trobo amb un noi que em comenta, satisfet, que s’ha tret bé l’ESO, tot i que els cursos anteriors no li havien anat massa bé. Ara està animat a treure’s algun mòdul.

M’estic plantejant fer un canvi al DIARI DEL CAPELLÀ: reduir al mínim l’element dietari i penjar-hi els diversos articles que vaig escrivint, un cop hagin estat publicats per les revistes respectives. Cal que em vagi desempellegant de servituds que m'he anat creant per tenir més temps per aquelles que haig realitzar necessàriament. 


Divendres, 8 / juliol / 2016

Amb els companys de l’arxiprestat, dinem al Racó d’en Bacus (la carpa) de Les Planes. En Jordi de Bescanó ens explica que ahir a la tarda li entraren a robar a la casa i se li endugueren un Ipad i una tablet. Casum dena!  

Quan acabem de dinar, pugem a l’església. En Jesús ens ensenya l’exposició de col·leccions i d’objectes artesanals de la gent de Les Plaens. El més interessant són les reproduccions dels frontals reproduïts per en David Jusmet i Miró. Ja m’agradaria tenir-la per alguna de les esglésies on hi estic de rector!

A la tarda fa una ploguda i refresca el temps. Encara bo.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada