diumenge, 27 de maig del 2012

Si us plau, escriviu!


Hola a tots els que llegiu aquest DIARI DEL CAPELLÀ,

Agrairia que els que el llegiu, m’enviéssiu un missatge comentant les vostres impressions.

Veig que entre els que el llegiu, hi ha lectors de Estats Units, Canadà, Gran Bretanya, Alemanya, Rússia, França...  a més dels que el llegiu des d’aquí mateix.

Espero la vostra col·laboració i, per tant, els vostres missatges. 

Moltes gràcies.

Martirià Brugada 


3 comentaris:

 1. Des de Palafrugell també llegim "El diari del Capellà", no només perquè conservem un molt bon record del nostre capellà, sinó perquè (i és el meu cas) la lectura d'aquesta plana web sempre l'he trobat espontània, fresca i sincera. Fins i tot en algun moment, la manera d'escriure, m'ha recordat un altre escriptor il·lustre de la nostre vila en Josep Pla.

  Una abraçada,
  Jordi

  ResponElimina
 2. Hola soc la Montserrat de Pensaments i Memòries d´una Rosa d´Abril i el segueixo desde Valencia.
  Jo vareig fer la 1ª comunió tal dia com avui, 30 de maig l´any 1957, tenía 8 anys.
  A ma dreta del meu blog també hi ha la fotografía meva de 1ª Comunió.
  El saludo cordialment desde Valencia, Montserrat Llagostera

  ResponElimina
 3. Encantat en dir que la frequent lectura que faig d'aquest diari em seveix per coneixer la geografía de zones que conec poc, es distret i em va bé també per millorar el meu català que es justet,justet.
  Salutacions

  ResponElimina